top of page

Bewegen op 60+
Terug fit in het dagdagelijkse leven

Bewegen heeft veel gezondheidsvoordelen! Al na 3 à 6 weken E-Fit zijn er merkbare verbeteringen in het dagdagelijkse leven.

Hoe ouder u wordt, hoe meer spiermassa verloren gaat. Op lange termijn vertaalt zich dit in moeilijker rechtkomen in de zetel, last bij het dragen van zware voorwerpen, sneller vermoeid door een bezoekje van uw kleinkinderen, …

Oudere dames yoga
Oudere dames yoga

Pijnlijke gewrichten? Stijve spieren? Reuma? Artrose?

E-fit is een efficiënte hulp voor de aanpak van uw rugklachten, vaak veroorzaakt door zwakke rugspieren en een slechte houding. Door middel van de speciale E-fit pakken verstevigen we de brede rugspier, de onderrug en de dieperliggende buikspieren. Daardoor worden wervels en tussenwervelschijven ontlast met een snel voelbaar resultaat zonder enige gewrichtsbelasting.

Bovendien worden verkrampte spieren losgemaakt met ons micromassage programmma om de sessie te beëindigen.

Bij zware rug patiënten starten we de E-fit sessies passief om in een verder stadium eventueel over te stappen naar een specifiek rug verstevigende actieve sessie. Door een nauwe samenwerking met de universiteit van Hasselt die de EMS technologie uittest is klinisch bewezen dat passief gebruik spier verstevigend werkt.

E-fit is bovendien een medisch goedgekeurd toestel!

bottom of page