top of page

Pijnreductie

Op zoek naar een effectieve manier om je pijnlijke gewrichten merkbaar te verbeteren? Moet je van je arts of rugcoach je zwakkere spieren verstevigen, maar lukt dat niet zonder pijn? Met de E-Relieve sessies van E-Fit + de infraroodfunctie kun je je zwakkere spiergroepen pijnloos verstevigen en werk je bovendien aan je figuur!

Fysiotherapeut

Pijnlijke gewrichten? Stijve spieren? Reuma? Artrose?

E-fit is een efficiënte hulp voor de aanpak van uw rugklachten, vaak veroorzaakt door zwakke rugspieren en een slechte houding. Door middel van de speciale E-fit pakken verstevigen we de brede rugspier, de onderrug en de dieperliggende buikspieren. Daardoor worden wervels en tussenwervelschijven ontlast met een snel voelbaar resultaat zonder enige gewrichtsbelasting.

Bovendien worden verkrampte spieren losgemaakt met ons micromassage programmma om de sessie te beëindigen.

Bij zware rug patiënten starten we de E-fit sessies passief om in een verder stadium eventueel over te stappen naar een specifiek rug verstevigende actieve sessie. Door een nauwe samenwerking met de universiteit van Hasselt die de EMS technologie uittest is klinisch bewezen dat passief gebruik spier verstevigend werkt.

E-fit is bovendien een medisch goedgekeurd toestel!

Groenten

Slank & fit zonder sport

Kan u geen sport meer beoefenen? Of bent u helemaal niet sportief aangelegd? Ook dan kan u bij ons terecht!

E- fit zorgt niet alleen voor een nieuwe kans op gebied van sport en actief bewegen, maar is ook succesvol op het gebied van revalidatie met versterken van verzwakte spieren.

Ook andere passieve formules om plaatselijk af te slanken, contour verandering en cellulite aan te pakken is mogelijk.

GRATIS

Organische groenten
bottom of page